Vrijgezellen Party

Of wie wil nu niet op een roze konijn schieten?

Organiseer een vrijgezellenfeest en kies uit meer dan 100 verschillende spelletjes om de vrijgezel extra in de verf te zetten. Met een vrijgezellenfeest in Agimont wordt het sowieso een onvergetelijke dag voor de aanstaande bruid of bruidegom.
Originele ideeën voor een vrijgezellenfeest
Van avontuurlijk tot creatief en van high end tot low budget, wij hebben een aantal écht originele spelletjes voor een vrijgezellenfeest gevonden, voor zowel mannen als vrouwen.
Je vrijgezellenfeest vieren hoort er nu eenmaal bij, of je nu wilt of niet. Zit je nou echt niet te wachten om in een bunny-pakje op de bar van de plaatselijke kroeg te dansen, vreemde jongens te moeten zoenen en voor de lunch al dronken te zijn; dan is paintball in Agimont jou ding.
Maak er een super realistisch en onvergetelijk vrijgezellenfeest van met een potje paintball! Je schiet met verfkogels op elkaar. Er zijn verschillende spelvarianten, dus altijd wel iets leuks voor jou en je collega’s. Schiet op elkaar om je terrein te bewaken of om de vlag van de tegenpartij te veroveren.
Of wie wil nu niet op een roze konijn schieten?

Al onze formules omvatten:

landverhuur
paintball marker
het beschermende masker
de stoffen jumpsuit (behalve de schoenen)
luchtpatronen
de paintballs
CR-ondersteuning en verzekering

Wilt u een dag doorbrengen in uw afbeelding?

Neem contact met ons op via info@agimont.be

©AGIMONT - Alle rechten voorbehouden.       |       Realisatie Info Bel consulting - Webhosting Anagramme