Teambuilding

De ideale partner voor uw teambuilding

Bedrijfsuitje of teambuilding

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bedrijfsuitje? Agimont adventure is een prachtige omgeving waar je echt een dagje weg bent. Kies voor losse clinics of een compleet arrangement (clinics + horeca).

Bijzonder uitje voor het team

Wie door de ardennen rijdt is eigenlijk al op vakantie. Even weg uit de drukte. Een prima incentive voor jouw team of personeel dus. Of je nu een mijlpaal te vieren hebt, traditiegetrouw ieder jaar een personeelsfeest of sportdag organiseert, of jouw zakenrelaties iets bijzonders wilt geven.

Bedrijfsuitje arrangement

Gewoon als bedrijfsuitje of met een bepaald doel, je gaat met het hele team op stap. En dat is kostbare tijd. Dus doen we er alles aan om jullie een geslaagde dag te bezorgen.
We stellen een programma samen dat past bij jullie groep en het beoogde doel. Iets wat iedereen leuk vindt en waar iedereen aan mee kan doen. Natuurlijk, je kunt bij ons een shot adrenaline halen in ons bos.
En worden de gezinnen van de personeelsleden ook uitgenodigd? Dan zorgen we voor een apart programma voor de allerkleinsten. Mét professionele begeleiding.
Voor het gemak hebben we een aantal standaard arrangementen samengesteld. Bekijk ze via ons reserveringssysteem en kies er één uit. Wij denken met je mee om het helemaal op maat te maken. Precies zoals jij het wilt!

Teambuilding

Dus wil je meer dan alleen een dagje uit? Bekijk dan de speciale arrangementen.
Op zoek naar een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt? Neem uw collega’s mee naar Agimont Paintball . Een bedrijfsuitje in Agimont is al mogelijk vanaf 10 personen. Pakt u het groter aan? Geen probleem. Bij ons kunt u terecht voor uw bedrijfsevenement tot 400 personen. Dit kan variëren van een parkbezoek met uw collega’s tot een geheel verzorgd evenement.
Wij denken graag mee!
Een bedrijfsuitje op maat
Bij een teambuilding in Agimont kunt u rekenen op een dag vol inspiratie, saamhorigheid, verrassingen en beleving. Agimont biedt een perfecte omgeving voor collega’s om op een ontspannen manier met elkaar een mooie dag te beleven.
Bezoek het park of daag elkaar uit tijdens een Paintball. Of combineer het nuttige met het aangename en voeg een inhoudelijk programma over klantgerichtheid toe aan uw bedrijfsuitje.
Echt groots uitpakken?
Maak gebruik van onze arrangementen of daag onze eventprofessionals uit om voor uw collega’s een onvergetelijke dag samen te stellen. Wilt u echt groots uitpakken? Dan kunt u er voor kiezen om het hele park, of een deel daarvan af te huren voor uw gezelschap. Wij noemen dat een Reuzenfeest, dan staat heel ons park helemaal tot uw beschikking!

Al onze formules omvatten:

landverhuur
paintball marker
het beschermende masker
de stoffen jumpsuit (behalve de schoenen)
luchtpatronen
de paintballs
CR-ondersteuning en verzekering

Wilt u een dag doorbrengen in uw afbeelding?

Neem contact met ons op via info@agimont.be

©AGIMONT - Alle rechten voorbehouden.       |       Realisatie Info Bel consulting - Webhosting Anagramme