Onvergetelijk Familie Uitje

Geniet van een moment van openhartig plezier tijdens een uitje vol sensaties!

Wil jij een onvergetelijk en tot in de puntjes verzorgd dagje uit organiseren voor jouw gezin, familie, vrienden of team? Dat is nog best een uitdaging.
Het moet origineel zijn, iets wat iedereen leuk vindt en waar iedereen aan mee kan doen. En dan moet je natuurlijk óók nog binnen het budget blijven. Wij helpen jou een dag te organiseren die aan al deze eisen voldoet.
Of je nu een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest moet organiseren, de seizoensafsluiting met jouw voetbalteam, het jaarlijkse uitje met jouw vriendengroep of een bijzonder dagje uit met de familie.
Bij Agimont Adventure weten we wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een groepsuitstap . Van de ontvangst tot het laatste biertje bij vertrek, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat jullie een dag beleven waar nog lang over nagepraat zal worden.
En het is iets bijzonders! Want bij Agimont Adventure bieden we activiteiten die je maar op enkele plekken in Belgie kunt vinden. Zeker de moeite waard om daarvoor naar onze prachtige locatie, net op de grens tussen Belgie en Frankrijk, te rijden.
Voor jouw gemak hebben we een aantal standaard arrangementen samengesteld. Bekijk ze via ons reserveringssysteem, kies er één uit en maak deze helemaal op maat. Precies zoals jij het wilt!

Familie-uitje in Agimont

Een uitje om nooit te vergeten
Ben je op zoek naar een plek voor een gezellige familiedag of familieweekend ideeën? In Agimont geniet jong en oud van de mooiste momenten samen. Voor zowel grote als kleine groepen zijn er verschillende mogelijkheden en arrangementen beschikbaar.
Alle seizoenen geopend
Geniet elk seizoen met de hele familie in Agimont. In de zomer- en wintermaanden vinden er zelfs extra evenementen plaats.

Al onze formules omvatten:

landverhuur
paintball marker
het beschermende masker
de stoffen jumpsuit (behalve de schoenen)
luchtpatronen
de paintballs
CR-ondersteuning en verzekering

Wilt u een dag doorbrengen in uw afbeelding?

Neem contact met ons op via info@agimont.be

©AGIMONT - Alle rechten voorbehouden.       |       Realisatie Info Bel consulting - Webhosting Anagramme