Paintball Avonturenfeestje

De leukste cadeaus voor de verjaardag, communie of lentefeest

Op zoek naar een onvergetelijk feestje.

De leukste cadeau’s voor de verjaardag, communie of lentefeest, zijn activiteiten waarbij ze samen iets beleven met vrienden en vriendinnen. Wil je een leuk feestje, maar heb je er liever zelf niet te veel werk aan en vooral liever je huis niet overhoop? Over hun paintballfeestje zijn ze maanden later nog aan het praten!
Voor kinderpaintball gebruiken we lichter materiaal en kleinere paintballs: stoer en cool voor jongens en meisjes! Onze ervaren begeleiders zorgen dat de sessie vlot en leuk verloopt: we geven duidelijke uitleg en houden tijdens de sessie continu een oogje in het zeil.
Alle kinderen vinden paintball gegarandeerd de leukste activiteit van het jaar!
Onze kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Paintball avonturenfeestje onze gewone paintballsessies

Een feestje waar je ongelooflijk veel plezier kan beleven met je vrienden en vriendinnen, wie wil dat nu niet. Je speelt paintball met de feestvierders en kiest daarnaast jouw favoriete activiteiten om het een topfeestje te maken.
Je trekt je overall en masker aan, een geweer vol verfballetjes speciaal anti-fog en gaat het speelveld in. Even oefenen hoe de geweren werken en dan neemt de spanning over. Probeer niet geraakt te worden en verover met je team de vlag. Of een spelletje waar iedereen het tegen iedereen opneemt. Spanning verzekert.

Al onze formules omvatten:

landverhuur
paintball marker
het beschermende masker
de stoffen jumpsuit (behalve de schoenen)
luchtpatronen
de paintballs
CR-ondersteuning en verzekering

Wilt u een dag doorbrengen in uw afbeelding?

Neem contact met ons op via info@agimont.be

©AGIMONT - Alle rechten voorbehouden.       |       Realisatie Info Bel consulting - Webhosting Anagramme