Black Ops

Kun jij 'Lab 113' overleven?

We zijn 2119 het kasteel is in handen gekomen van een multinational ‘ the company’ welke de tunnels , bunkers en grachten gebruikt voor zijn geheime Chemische/ Farmaceutische  experimenten.

Het volledige domein werd opgedeeld in verschillende Labo’s
U staat voor zo 1 van die labo’s nl ‘Lab 113’ hier werden vooral experimenten gevoerd met genetische manipulatie, een van die experimenten is waarschijnlijk verkeerd gelopen.

Men weet niet wat er hier is gebeurd welk gevaarlijk experiment werd gevoerd.
Wie van de professoren er nog leeft of wat er met hen is gebeurd.
Men weet niet hoeveel experimenten er zijn mislopen en welke gevolgen deze experimenten zullen hebben op de buitenwereld.

Het enige men weet is dat sinds 48 uur Lab 113 niet meer in contact is getreden met de rest van de wereld

Uw missie is ‘ informatie vergaren’ onderzoeken wat er is gebeurd , onderzoeken hoeveel overlevenden er nog zijn.

Beneden komt u in een geheime opslagplaats vol houten kisten in sommige kisten zitten chemische producten in andere geheime experimenten sommige al leven andere al dood. U zal gangen vinden die vol staan met kisten, onder geen beding tracht u 1 van die kisten te openen, u weet niet welk monsterlijke ziekte of moordlustig dier gevangen zit in 1 van die containers.

Als u naar beneden gaat, word u afgesloten van de rest van de wereld er zal geen enkele communicatie mogelijk zijn, u bent volledig afgesteld op u zelf en uw team, uw overleving hangt af van uw training en uw materiaal. Uw enige communicatie is de intercom onderaan de trap. Als u niet binnen de 2 dagen terug in contact komt via deze intercom zullen wij het volledige Labo opruimen met een ‘Massive Ordnance Penetrator’ (MOP )( de zwaarste niet nucleaire bom)

Wilt u een dag doorbrengen in uw afbeelding?

Neem contact met ons op via info@agimont.be

©AGIMONT - Alle rechten voorbehouden.       |       Realisatie Info Bel consulting - Webhosting Anagramme